Studie en loopbaan
Suzan is ruim vijftien jaar als advocaat Arbeidsrecht werkzaam geweest bij een aantal gerenommeerde advocatenkantoren in Nederland en heeft ook geruime tijd gewerkt bij vakbond De Unie. Zij heeft de Specialisatieopleidingen Arbeidsrecht van de Grotius Academie en van de Universiteit Leiden beide met succes afgerond.

Expertise
Suzan is gespecialiseerd in Arbeidsrecht, en behandelt zaken op het gebied van onder meer CAO-recht, individueel en collectief ontslag, ambtenaren- en sociale zekerheidsrecht, pensioenzaken, concurrentiebedingen en medezeggenschap.
Vanwege haar kennis en ervaring wordt Suzan tevens ingezet als Interim HR-professional. Naast Arbeidsrecht richt zij zich op (Internationaal) Contractenrecht.
Zij heeft talloze lezingen over vooral arbeidsrechtelijke onderwerpen gegeven aan bedrijven, vakbonden en collega’s. Ook zijn publicaties van haar hand verschenen in vakbladen, onder meer over CAO-recht.

Suzan Haasdijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht
– Ambtenarenrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Privé
Suzan heeft een zeer goede talenkennis: vloeiend in het Nederlands, Engels en Italiaans, goed in het Frans en Duits. Suzan heeft ruim elf jaar in New York gewoond en gewerkt en is daardoor als geen ander in staat ook Amerikaanse bedrijven, die zich in Nederland geconfronteerd zien met arbeidsrechtelijke en contractenrechtelijke kwesties, vakkundig bij te staan.

Klanten
Klanten ervaren Suzan als makkelijk in de omgang en communicatie, en zij roemen haar expertise op het gebied van het arbeidsrecht en contractenrecht.