Recht in het
sociaal domein

expertise

Sociaal domein

Victor advocaten is het meest toonaangevende advocatenkantoor op het sociaal domein. Naast het adviseren van en procederen voor gemeenten en zorgorganisaties in het land zijn wij huisadviseur voor het Ketenbureau i-Sociaal domein en de VNG. Wij zijn mede opsteller van de contractstandaarden Jeugd en kennen de problemen waar gemeenten mee worstelen. Ook collega advocaten zoeken vaak onze expertise als het om het sociaal domein gaat.

Advies over Jeugdwet & Wmo

Begeleiden van inkooptrajecten

Opstellen en beoordelen van inkoopdocumenten

Opstellen van overeenkomsten

Advies contractmanagement & handhaving

Advies doelmatige regionale samenwerking

Kennisbank

Dit zeggen cliënten over ons. 

advocaten

Jocelyne Tophoff

Zij heeft als specialisatie contracteren, inkoop/aanbesteding en Staatssteun/Wet markt en overheid. Haar ervaring en het feit dat zij een gekwalificeerd mediator is, maakt haar daarnaast tot een zeer bekwaam onderhandelaar.
Jocelyne heeft ruime ervaring als adviseur van bedrijven en overheidsinstanties, zowel in de functie van ingehuurd advocaat als in de functie van interim jurist, contractmanager en projectleider. Zij heeft veel ervaring met het opstellen van contracten, het begeleiden van regionale samenwerkingen en het opzetten daarvan, het voeren van onderhandelingen en het geven van (beleids)adviezen. Daarnaast heeft zij een groot aantal projecten (juridisch) aangestuurd en getrokken.