Recht in het

sociaal domein

Expertise

Sociaal Domein

Victor advocaten is het meest toonaangevende advocatenkantoor op het sociaal domein. Naast het adviseren van en procederen voor gemeenten en zorgorganisaties in het land zijn wij huisadviseur voor het Ketenbureau i-Sociaal domein en de VNG. Wij zijn mede opsteller van de contractstandaarden Jeugd en kennen de problemen waar gemeenten mee worstelen. Ook collega advocaten zoeken vaak onze expertise als het om het sociaal domein gaat.

favicon_victor_advocaten

Advies over Jeugdwet & Wmo

favicon_victor_advocaten

Begeleiden van inkooptrajecten

favicon_victor_advocaten

Opstellen en beoordelen van inkoopdocumenten

favicon_victor_advocaten

Opstellen van overeenkomsten

favicon_victor_advocaten

Advies contractmanagement & handhaving

favicon_victor_advocaten

Advies doelmatige regionale samenwerking

Kennisbank

Successen moet je delen. Dat is dan ook precies wat we hier doen.

advocaten

Jocelyne Tophoff

Zij heeft als specialisatie contracteren, inkoop/aanbesteding en Staatssteun/Wet markt en overheid. Haar ervaring en het feit dat zij een gekwalificeerd mediator is, maakt haar daarnaast tot een zeer bekwaam onderhandelaar.
Jocelyne heeft ruime ervaring als adviseur van bedrijven en overheidsinstanties, zowel in de functie van ingehuurd advocaat als in de functie van interim jurist, contractmanager en projectleider. Zij heeft veel ervaring met het opstellen van contracten, het begeleiden van regionale samenwerkingen en het opzetten daarvan, het voeren van onderhandelingen en het geven van (beleids)adviezen. Daarnaast heeft zij een groot aantal projecten (juridisch) aangestuurd en getrokken.

Wat onze klanten vinden

“No-nonsense, praktisch en enorm kundig. Zo zou ik Victor Advocaten omschrijven. Voor ons zijn ze onmisbaar op het gebied van vastgoed”
Marcel Wester
CEO GP Groot
“In de snel veranderende wereld waarin we leven is het fijn om met Victor Advocaten de juiste adviseur achter ons te hebben”
Marcel Wijnstekers
CEO SALO
“ik zou Victor Advocaten omschrijven als menselijk, pragmatisch en altijd zorgvuldig en duidelijk in de communicatie”
Peter Verhagen
Manager Inkoop Midwaste
“Wij zitten niet op de middelmaat te wachten. Als Ketenbureau, kijken veel partijen naar ons. kiezen wij voor Victor Advocaten"
Rinko Huisman
Senior Adviseur VNG
Ik zou Victor Advocaten omschrijven als deskundig, leuke mensen om mee te werken en allemaal met een sociaal hart.
Margriet Zondervan
Manager Inkoop & Contractmanagement Netwerkorganisatie Regio Alkmaar
“De mensen van Victor Advocaten zijn pragmatisch, benaderbaar en enorm creatief. Daarnaast zijn het plezierige mensen om mee te werken”
Pieter Grootjes
CEO Victoria Schoonmaak

Wij werken onder meer voor