Projectmangement > Victor Advocaten

Advocaten als efficiƫnte projectmanagers
Projecten hebben een duidelijk start- en eindpunt. Vervolgens gaan verschillende mensen in verschillende rollen met verschillende middelen aan de slag om het geformuleerde resultaat te bereiken: het eindpunt. Speciaal voor projecten bieden wij de dienst projectmanagement. Advocaten zijn van nature gewend om dossiers als projecten af te handelen. Denk aan een kort geding: intake, dagvaarding, pleitnota, zitting, uitspraak, afsluiting. De effectiviteit en efficiƫntie van Victor Advocaten bij normale juridische dossiers (rechtszaken) zetten wij nu ook in bij andere projecten die bij onze klanten kunnen spelen: de implementatie van onze adviezen, het implementeren van contractmanagement, het uitvoeren van een inkoop- of aanbestedingsprocedure, het uitvoeren van een inschrijving op een aanbesteding, het begeleiden van onderhandelingen af te sluiten met een overeenkomst, het saneren van een (deel van uw) organisatie, etcetera.

De juiste rol
Wij kunnen projecten aansturen of eraan deelnemen met een specifieke rol en taak. In alle gevallen spreken wij met u een planning af met mijlpalen en deadlines. Als u vooraf advies wilt over de haalbaarheid of wenselijkheid van een project, kijk dan bij onze dienst consultancy. Wilt u alleen een functie opvullen bij uw organisatie. Wilt u projectmanagement combineren met aanwezigheid op de werkvloer, kijk dan bij onze dienst interim.

Kennis delen we graag
De beste manier om kennis eigen te maken is door kennis te delen. Juist door onze kennis met onze klanten te delen via trainingen, colleges en lezingen, verbeteren wij onze eigen deskundigheid. Wij organiseren als Victor Advocaten zelf evenementen, maar onze advocaten zijn ook te vinden als docenten bij Conductor/Hogeschool Utrecht (post HBO aanbestedingsrecht gevorderden), Erasmus Universiteit (recht voor bestuurskunde), Vrije Universiteit Amsterdam (lezingen aanbestedingsrecht sociaal domein), VdlC trainingen (cursussen aanbestedingsrecht), SociaalWeb (cursussen sociaal domein), etcetera. Kijk op onze agenda waar u ons kunt vinden en voor welke interessante onderwerpen! Wij geven ook in-company cursussen en trainingen.