Arbeidsrecht &
ambtenarenrecht

expertise

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een levendig rechtsgebied dat snel verandert. In 2015 is het arbeidsrecht volledig op de schop gegaan. Dit brengt nieuwe juridische uitdagingen met zich mee op diverse terreinen. Bij Victor Advocaten streven wij ernaar om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze juridische uitdagingen en daarbij echte duurzame oplossingen te bereiken.

Onze klanten zijn overheidsbestuurders, directies, afdelingen personeelszaken en ondernemers. Als individuele werknemer kunt u ook bij ons terecht voor juridische ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vragen, conflict of ontslag.

Voorkomen beter dan genezen

Voorkom problemen en conflicten door tijdig juridisch advies in te winnen “voorkomen is beter dan genezen”.

Multidisciplinair team

Dankzij onze diverse groep specialistische advocaten, kunnen we de vragen van onze klanten multidisciplinair aanpakken.

Mediation

Onafhankelijke mediators van Victor bemiddelen bij geschillen en conflicten tussen werkgever, werknemer en/of ondernemingsraad.

Kennisbank

Dit zeggen cliënten over ons. 

Advocaat

Ambtenarenrecht

Victor Advocaten is dé expert in Nederland op het gebied van ambtenarenrecht. Of het nu gaat om aanstelling, beloning, functioneren, beoordelen, ziekte, integriteit, ontslag, sociale zekerheid of medezeggenschap, Victor heeft diepgaande kennis. We streven naar oplossingsgericht overleg, maar tonen ook krachtige expertise in procedures bij de bestuursrechter, zelfs tot aan de hoogste instantie.