Rechtmatig, betrokken

en doelmatig

Branche

Overheid

Al meer dan 25 jaar treden wij als advocaat op voor gemeenten, waterschappen, provincies en de Rijksoverheid. Omdat onze advocaten ook daadwerkelijk voor een overheid gewerkt hebben kennen wij de overheid van binnenuit.

Wij hebben ruime ervaring met overheidsrecht in de ruimste zin van het woord. Onze aanpak is onderscheidend omdat wij -naast het optimaal bijstaan van onze cliënten- ook altijd oog houden voor de belangen van burgers en betrokkenen. Dat betekent dat we altijd onderzoeken wat de best passende oplossing is voor een juridisch vraagstuk, of dat nu een adviesvraag is of een gerechtelijke procedure.

Inkoop & aanbestedingsrecht

De advocaten van Victor adviseren publieke organisaties op het gebied van inkoop & aanbestedingsrecht. Zij treden op als advocaat bij kort gedingen in het aanbestedingsrecht, stellen inkoopdocumenten en overeenkomsten op en geven inkoopadvies.

Inkoop & aanbestedingsrecht

Bestuursrecht

Veel van onze activiteiten en expertises spelen zich af binnen het bestuursrechtelijk kader. Victor Advocaten is zeer ervaren binnen het bestuursrechtelijke domein. Geen bestuursrechtelijke procedure is ons onbekend. We zijn dan ook in elke laag van de overheid vertegenwoordigd.

Bestuursrecht

Verbintenissenrecht

Overeenkomsten maken is maatwerk. Bij het opstellen van overeenkomsten kijken wij goed naar de belangen van onze opdrachtgever en zijn wederpartij. Daarnaast bespreken we samen de mogelijke risico’s en zorgen ervoor dat die zo goed mogelijk zijn afgedekt.

Verbintenissenrecht

Recht in sociaal domein

Victor advocaten is het meest toonaangevende advocatenkantoor op het sociaal domein. Naast het adviseren van en procederen voor gemeenten en zorgorganisaties in het land zijn wij huisadviseur voor het Ketenbureau i-Sociaal domein en de VNG.

Recht in sociaal domein

Arbeidsrecht (ambtenarenrecht)

Ook het arbeids- en ambtenarenecht is een van onze specialismen. Arbeidsrecht is meer dan een goede overeenkomst. Soms vraagt een kwestie een scherpe onderhandeling, dan weer een mediation. Bij Victor bent u aan het goede adres.

Arbeidsrecht

Recht in sociaal domein

Victor advocaten is het meest toonaangevende advocatenkantoor op het sociaal domein. Naast het adviseren van en procederen voor gemeenten en zorgorganisaties in het land zijn wij huisadviseur voor het Ketenbureau i-Sociaal domein en de VNG.

Recht in sociaal domein

Kennisbank

Successen moet je delen. Dat is dan ook precies wat we hier doen.

Advocaat

Auke van Reeuwijk

Onze diepgaande kennis van overheidsorganisaties stelt ons in staat om snel en effectief bij te springen wanneer u ons nodig heeft. We kunnen ons moeiteloos aanpassen aan uw specifieke situatie en begrijpen de unieke uitdagingen waarmee u te maken heeft. Of het nu gaat om politieke besluitvorming en verordeningen, complexe beleidsvraagstukken zoals inkoopstrategieën of juridische kwesties zoals de invloed van het arrest Didam op grondverkoop, we hebben de ervaring en expertise om u te ondersteunen.

Door te kiezen voor Victor Adviseurs kiest u voor een strategische partner die niet alleen formele en informele regels laat werken en de taal van de overheid spreekt, maar ook snapt hoe de overheid werkt. We weten hoe we de juiste stappen moeten zetten en hoe we de beste resultaten kunnen behalen. Vertrouw op onze bewezen staat van dienst en laat ons u helpen om met regels uw doelen te bereiken.

Wat onze klanten vinden

“ik zou Victor Advocaten omschrijven als menselijk, pragmatisch en altijd zorgvuldig en duidelijk in de communicatie”
Peter Verhagen
Manager Inkoop Midwaste
“Wij zitten niet op de middelmaat te wachten. Als Ketenbureau, kijken veel partijen naar ons. kiezen wij voor Victor Advocaten"
Rinko Huisman
Senior Adviseur VNG
Ik zou Victor Advocaten omschrijven als deskundig, leuke mensen om mee te werken en allemaal met een sociaal hart.
Margriet Zondervan
Manager Inkoop & Contractmanagement Netwerkorganisatie Regio Alkmaar

Wij werken onder meer voor