Met recht werken aan
een betere samenleving

over ons

Samen recht maken voor de maatschappij

Dat is wat we doen bij Victor Advocaten: met creativiteit problemen oplossen. Vaak hele complexe problemen waar de juridische component maar een onderdeel van de oplossing uitmaakt. Want we weten inmiddels dat juridisch goede oplossingen moeten landen binnen een organisatie en (politiek) draagvlak moeten hebben. Het is dus minstens zo belangrijk om de omgevingsfactoren mee te nemen in de oplossingen.

Onze missie

We zijn een slagvaardig, uniek en middelgroot advocatenkantoor dat vanuit Alkmaar lokaal, regionaal en nationaal cliënten bedient onder het motto: geen advocaten die adviseren, maar adviseurs die kunnen procederen.

Onze visie

Niet stug toepassen van het recht, maar met creativiteit op zoek gaan naar praktische oplossingen die soms minder voor de hand liggen. Telkens met oog voor zowel de juridische inhoud als praktische implementatie. Het gaat immers niet alleen om de regels, maar om het verder brengen van mens & maatschappij.

Onze kernwaarden

Pragmatisch

Innovatief

Strijdbaar

Mensgericht

advocaat

Waarom Victor Advocaten?

Mr. drs. Tim Robbe biedt binnen het sociaal domein bestuurders, beleidsmakers, juristen en inkopers die een adviseur zoeken zijn persoonlijke diensten aan als consultant, advocaat, trainer, coach en/of projectmanager. Hij heeft meer dan 20 jaar zakelijke en persoonlijke ervaring met het sociaal domein en met opdrachtgeverschap. Voerde meer inkoop- en aanbestedingstrajecten in het sociaal domein uit dan wie ook in Nederland bij 250+ gemeenten. Hij is ook auteur van 5 boeken en 50+ artikelen, (gast/kern)docent aan 2 universiteiten en 2 (post)-HBO programma’s, ervaringsdeskundige naaste en toezichthouder in het sociaal domein. Opdrachtgevers krijgen met hem een eerlijke, ervaren en wat tegendraadse partner met een eigenzinnige stijl die geen blad voor de mond neemt, maar daarmee wel werkende oplossingen genereert. Kernthema’s zijn doelgericht beleid, opdrachtgeverschap en participatie van inwoners, cliënten en jeugdigen.