Advocaten

voor Privaat en Publiek

onze branches

Publiek & Privaat

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in inkoop & aanbestedingsrecht, recht in het sociaal domein, bestuursrecht, verbintenissenrecht en arbeids- en ambtenarenrecht. Onze advocaten opereren zowel binnen publieke als private organisaties.

Overheid

Gaat het om een juridisch advies, een gerechtelijke procedure of gewoon even juridisch sparren met een advocaat die de belangen en uitdagingen van de overheid kent maar oog heeft voor de belangen van de burger? Veel overheden weten ons kantoor hiervoor te vinden.

Overheid

Bedrijven

Onze advocaten zijn een wendbare en scherpe partner voor bedrijven. We blazen ons niet op. Dat hoeft ook niet want we kennen het recht en leveren hoogwaardig maatwerk om voor uw belangen op te komen.Wij procederen, adviseren en onderhandelen voor cliënten

Bedrijven

Kennisbank

Successen moet je delen. Dat is dan ook precies wat we hier doen.

advocaat

Jocelyne Tophoff

Jocelyne Tophoff vierde in 2023 haar 25-jarig advocatenjubileum: “ik geniet nog iedere dag van mijn vak, ik ben dol op procederen en ik heb nog steeds een hekel aan verliezen”. Als advocaat en mediator staat Jocelyne al 25 jaar overheden en bedrijven met raad en daad bij.
Jocelyne is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, contracteren en onderhandelen. Cliënten waarderen haar intelligentie, humor en aanpak van soms lastige kwesties. Jocelyne is zich bewust van de grote verantwoordelijkheid die zij draagt als vertegenwoordiger van haar cliënt in procedures, bij onderhandelingen en bij het opstellen van adviezen en documenten.

Wat onze klanten vinden

“No-nonsense, praktisch en enorm kundig. Zo zou ik Victor Advocaten omschrijven. Voor ons zijn ze onmisbaar op het gebied van vastgoed”
Marcel Wester
CEO GP Groot
“In de snel veranderende wereld waarin we leven is het fijn om met Victor Advocaten de juiste adviseur achter ons te hebben”
Marcel Wijnstekers
CEO SALO
“ik zou Victor Advocaten omschrijven als menselijk, pragmatisch en altijd zorgvuldig en duidelijk in de communicatie”
Peter Verhagen
Manager Inkoop Midwaste
“Wij zitten niet op de middelmaat te wachten. Als Ketenbureau, kijken veel partijen naar ons. kiezen wij voor Victor Advocaten"
Rinko Huisman
Senior Adviseur VNG
Ik zou Victor Advocaten omschrijven als deskundig, leuke mensen om mee te werken en allemaal met een sociaal hart.
Margriet Zondervan
Manager Inkoop & Contractmanagement Netwerkorganisatie Regio Alkmaar
“De mensen van Victor Advocaten zijn pragmatisch, benaderbaar en enorm creatief. Daarnaast zijn het plezierige mensen om mee te werken”
Pieter Grootjes
CEO Victoria Schoonmaak

Wij werken onder meer voor