Lisanne Koot

koot@victoradvocaten.nl

06-41921736

Studie en loopbaan
Lisanne heeft in Amsterdam aan de Vrije Universiteit de masters civiel recht en strafrecht afgerond. Na haar beëdiging tot advocaat in 2013 heeft zij zich toegelegd op het civiele recht. In 2019 heeft Lisanne succesvol de PALA, een specialisatie opleiding arbeidsrecht, aan de Erasmus Universiteit afgerond.

Expertise
Lisanne adviseert en procedeert in het arbeidsrecht, contractenrecht en in daaraan verwante bestuursrechtelijke geschillen. Lisanne richt zich met name op ondernemers / werkgevers en staat hen bij in allerlei juridische kwesties die binnen een onderneming kunnen spelen. Daarnaast staat Lisanne particulieren bij in individuele ontslagzaken of bij het beoordelen van juridische kwesties met betrekking tot overeenkomsten.

Lisanne Koot heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht
– Ambtenarenrecht
– Aanbestedingsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Privé
Lisanne is naast advocaat ook actief als harpiste. Zij treedt solistisch op en speelt bij ensembles en orkesten. In haar vrije tijd is Lisanne veel te vinden in het bos of op het strand met haar gezin.

Klanten
Klanten beschrijven Lisanne als integer, doortastend, nuchter en duidelijk. Zij is goed in staat complexe zaken tot de kern terug te brengen en levert praktische en juridisch correcte oplossingen.