Referentie Netwerkorganisatie Regio Alkmaar

“Mijn samenwerking met Victor Advocaten is vanaf het begin heel fijn gegaan. We beschouwen hen als de specialist op het gebied van inkoop in het sociaal domein en werken daarom graag met ze samen”.

Ten tijde van de decentralisaties jeugdzorg en Wmo werkte Margriet als manager bij een zorgaanbieder. Vanuit haar rol schakelde zij veel met gemeenten over de overheveling van taken. Het contact met de regio Alkmaar maakte direct indruk op haar omdat zij de dialoog zochten met zorgaanbieders. Niet veel later kwam de functie van Manager inkoop & contractmanagement voorbij bij de regio Alkmaar. Ze hoefde dan ook niet lang na te denken en solliciteerde op de vacature. Inmiddels is Margriet alweer meer dan zeven jaar werkzaam bij de Netwerkorganisatie regio Alkmaar.

Vanuit de Netwerkorganisatie regio Alkmaar wordt de inkoop en contractmanagement georganiseerd voor de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest. Dit doet zij voor jeugdhulp, Wmo-begeleiding, Beschermd wonen, Beschermd thuis, vervoer en hulpmiddelen.

We trekken sinds de decentralisaties al met Victor Advocaten op

Toen Margriet in 2016 ging werken voor de Netwerkorganisatie regio Alkmaar werd er al vanuit de gemeente Alkmaar samengewerkt met Victor Advocaten. Beide gevestigd in Alkmaar maakte dat de samenwerking snel tot stand kwam. Al helemaal met de uitdagingen die de decentralisaties destijds met zich mee brachten. De eerste inkoop werd dan ook begeleid door Jocelyne Tophoff, oprichter van Victor Advocaten.

Met de komst van Margriet werd er ook een start gemaakt met de doorontwikkeling van de Netwerkorganisatie regio Alkmaar als regionaal samenwerkingsverband op het gebied van inkoop en contractmanagement. Alle zorginhoudelijke inkooptrajecten die volgden, gebeurden vanuit de Netwerkorganisatie. Sinds die tijd begeleidt Victor Advocaten ook hier bij juridische en inkooptechnische aangelegenheden. En dat met volle tevredenheid vertelt Margriet:

“Mijn samenwerking met Victor Advocaten is vanaf het begin heel fijn gegaan. We beschouwen Victor Advocaten als de specialist op het gebied van inkoop in het sociaal domein en werken daarom graag met ze samen.”

Het niveau is gewoon heel erg hoog

Er is een periode geweest dat de Netwerkorganisatie regio Alkmaar zelf een jurist in dienst had. Uiteindelijk zijn we toch weer terug gegaan naar Victor omdat je dan de beschikking hebt over meerdere specialisten en dus een bredere expertise. Het is toch fijn om te weten dat je meerdere specialisten achter je hebt staan die jouw organisatie goed kennen. Dit resulteert eigenlijk altijd in snel kunnen schakelen en inhoudelijk ijzersterk advies.

“Ook al komt “Ook al komt het tot een rechtzaak, ik weet dat Victor Advocaten achter ons staat. Natuurlijk hopen we dit nooit, maar het geeft wel rust”. tot een rechtzaak, ik weet dat Victor Advocaten achter ons staat. Natuurlijk hopen we dit nooit, maar het geeft wel rust”.

Als ik Victor Advocaten zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen: deskundig, altijd goed bereikbaar, leuke mensen om mee te werken en allemaal met een sociaal hart. Stuk voor stuk weten de advocaten van Victor waar hun kracht ligt en met elkaar vormen ze een enorm sterk en professioneel team.

Meer weten?

Meer weten over onze expertise op het gebied van inkoop- en aanbestedingsrecht? Neem rechtstreeks contact op met Jocelyne via onderstaande contactgegevens. Jocelyne Tophoff: (+31) 6 53 25 70 69 of mail naar tophoff@victoradvocaten.nl

Deel dit bericht:

Gerelateerd