Case Victoria Schoonmaak

“De mensen van Victor Advocaten zijn pragmatisch, benaderbaar en enorm creatief. Daarnaast zijn het plezierige mensen om mee te werken”

Al meer dan 27 jaar is Pieter Grootjes werkzaam bij Victoria Schoonmaak. Ooit begonnen in de buitendienst waarna hij doorgroeide tot commercieel eindverantwoordelijke en vanaf 2020 in de rol van Algemeen Directeur en ook eigenaar. Het schoonmaakbedrijf bestaat al sinds 1961 en heeft inmiddels meer dan 800 mensen in dienst.

Vanuit kantoren in Alkmaar en Amstelveen bedienen zij bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en organisaties in de leisure branche gelegen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Met Victor advocaten zijn we gegarandeerd van een goede afloop!

Het is niet toevallig dat Victoria Schoonmaak en Victor Advocaten met elkaar zijn gaan samenwerken. Pieter vertelt dat hij Jocelyne al een langere tijd kende via de Lions Club in Alkmaar waar ze zich inzetten voor maatschappelijke projecten. “Ik kende Jocelyne via de Lions Club en had direct een leuke klik met haar. De stap naar een professionele samenwerking was dan ook snel gemaakt”.

Pieter geeft aan dat Victoria veel te maken heeft met Europese Aanbestedingen. Vooral binnen de sector onderwijs en onderzoek (Laboratoria) waar het bedrijf goed vertegenwoordigd is. Het is daarom noodzakelijk dat we een juridische partner achter ons hebben staan die ons hierin adviseert. Met Victor Advocaten hebben we die partner echt gevonden. Inmiddels werken we al meer dan 10 jaar met elkaar samen en hebben we verschillende zaken met elkaar gedaan.

Wat Victor echt typeert is dat ze met hun menselijke en pragmatische benadering altijd wel een creatieve oplossing vinden. Zo blijven we in nagenoeg alle gevallen weg van daadwerkelijke procedures en vinden we de oplossing die voor beide partijen acceptabel is. We betrekken Victor Advocaten dan ook in het gehele traject. We laten ze meekijken en adviseren en als het er op aankomt ook procederen.

Ze staan dicht bij ons als onderneming

Wanneer we aan Pieter vragen Victor Advocaten te omschrijven in een aantal woorden roept hij direct: pragmatisch, benaderbaar, creatief en bevlogen. Pragmatisch wanneer het gaat om de de oplossingen waar de medewerkers van Victor Advocaten mee komen. Benaderbaar omdat dit de medewerker van Victor Advocaten typeert. Het zijn stuk voor stuk plezierige mensen om mee te werken. En creatief omdat ze in de meest moeilijke situaties het toch voor elkaar krijgen om een goede afloop te realiseren die voor beide partijen voldoet. Hierin merk je ook de bevlogenheid waarmee Victor Advocaten te werk gaat.

Deel dit bericht:

Gerelateerd