Victor Advocaten | bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verbintenissenrecht, incassorecht arbeidsrecht

Case SALO

“In de snel veranderende wereld waarin we leven is het fijn om met Victor Advocaten de juiste adviseur achter ons te hebben”

Al bijna 25 jaar is Marcel Wijnstekers werkzaam bij SALO. In 1987 begonnen als kwaliteitsmanager, waarna hij een uitstapje maakte naar onder andere Pontmeyer als regiodirecteur. Daar leerde hij Jocelyne Tophoff, eigenaresse van Victor Advocaten kennen. Inmiddels is Marcel alweer 15 jaar directeur van dit mooie bedrijf.

SALO bestaat al 75 jaar en is een begrip onder installateurs, loodgieters en dakdekkers in het westen van Nederland. Als inkoopvereniging besparen ze een hoop geld voor hun leden en bieden ze interessante diensten als verzekeringen, het bestellen van kantoorartikelen en de aankoop van nieuwe bedrijfswagens. Schaalgrootte is hierin erg belangrijk. Door fusies en overnames wil het bedrijf uitbreiden naar andere delen van het land.

Snel veranderende wereld

Toen Marcel in 2009 aantrad als Directeur bij SALO heeft hij gelijk Victor Adviseurs aangehaakt als huisadvocaat. “Ik leerde Jocelyne kennen toen ik bij Pontmeyer werkte. We hadden direct een klik”. Marcel vertelt dat hij het als een noodzaak zag om een goede huisadvocaat te hebben. “In de snel veranderende wereld waarin we leven is het eigenlijk noodzakelijk dat je kunt bouwen op een goede huisadvocaat. Ik gebruik ze dan ook niet alleen voor juridisch advies, maar zet ze echt in als strategisch adviseurs”.

Een mooi voorbeeld van de samenwerking is het optuigen van COMWO.nl. Een nieuw verkoopkanaal waarbij particulieren installatie gerelateerde producten konden bestellen. Het opzetten van een nieuw verkoopkanaal neemt nogal wat uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van leveringsvoorwaarden of algemene voorwaarden. Niet het leukste werk om te doen! Victor Advocaten neemt mij bij dit soort ontwikkelingen echt bij de hand en zorg dat het voor elkaar komt!

Van a tot z ondersteunen

Marcel vertelt dat hij veel grote projecten heeft gedaan met Victor Advocaten. “Wat zo fijn is aan Victor Advocaten is dat zij complexe materie vanuit ethiek benaderen. Mijn ervaring met andere advocaten is dat zij zonder aanziens der persoon stelling innemen en niet ethisch te werk gaan. Bij Victor is dit echt anders!”.

Ze nemen ons echt bij de hand en voorzien ons van strategisch advies”

“Alle medewerkers van Victor Advocaten hebben een hele menselijk kant. Dat maakt het gewoon echt fijn om met hen te werken. Tegelijkertijd omschrijft Marcel hen als “hard wanneer het zo moet zijn”. Ook gebeurt het regelmatig dat ze mij even een spiegel voorhouden.

Als ik Victor Advocaten zou moeten omschrijven in een aantal woorden zou ik zeggen toegankelijk, ethisch en deskundig.

“Bij Victor benaderen ze zaken vanuit Ethiek. Dat heb ik nog niet eerder bij andere advocaten gezien”
Deel dit bericht:

Gerelateerd