Case GP Groot

“Samenwerkingen, participaties en overnames zijn aan de orde van de dag en dat brengt op verschillende vlakken uitdagingen met zich mee. Zo ook op het gebied van vastgoed.”

Al meer dan 35 jaar is Marcel Wester werkzaam bij GP Groot. Ooit begonnen op de administratie waarna hij doorgroeide tot CFO en vanaf 2003 de rol van Algemeen Directeur bekleedt. Een mooie reis binnen dit authentieke bedrijf boordevol historie. Meer dan 100 jaar geleden gestart in de kolen- en zandhandel en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 1400 medewerkers actief in advies en infrarealisatie, inzameling, recycling en energie en oliehandel.

De organisatie groeit flink. Samenwerkingen, participaties en overnames zijn aan de orde van de dag en dat brengt op verschillende vlakken uitdagingen met zich mee. Zo ook op het gebied van vastgoed.

Voor ons de echte specialist op het gebied van vastgoed

Marcel kende Jocelyne Tophoff al voordat ze gingen samenwerken. “Ik was op de hoogte van haar expertise en toen ik op zoek was naar een echte vastgoed specialist wist ik dat ik bij Victor Advocaten op het juiste adres was”.

Met de overnames die we doen is vastgoed vaak een belangrijke component. Als het daar om gaat roep ik ook gelijk de expertise van Victor Advocaten in. Ik weet dat ik met Victor Advocaten de juiste kennis aan tafel heb als het gaat om dit onderwerp. Daarnaast maken we ook gebruik van andere advocaten als het om andere expertise gebieden gaat. Zo weet ik zeker dat we bij GP Groot de juiste adviezen en ondersteuning krijgen.

De wondere wereld van vastgoed

Marcel geeft aan dat de specialistische kennis van Victor Advocaten vandaag de dag ook echt wel nodig is. “Het is echt een wondere wereld geeft Marcel aan. Die verschillende procedures, wetten, regels, vergunningen en dan ook nog eens per type project: aankoop, verkoop, verhuur, verbouwing of zelfs herinrichting. We maken het in Nederland echt zo moeilijk met z’n allen. Dat vind ik overigens niet alleen op het gebied van vastgoed maar in het algemeen”.

“Bij Victor Advocaten weet ik gelukkig dat we ongeacht de uitdaging in goede handen zijn en dat ze op tijd schakelen. Dat doen ze overigens niet alleen met mij maar ook rechtstreeks met de directies van onze verschillende bedrijfsonderdelen”.

No-nonsense, praktisch en enorm kundig. Zo zou ik Victor Advocaten omschrijven”

Onze huisadvocaat voor vastgoed

Wat ik zo fijn vind aan Victor Advocaten is dat alle advocaten no-nonsense zijn, praktisch en enorm kundig. En dat is fijn als je als bedrijf enorm in ontwikkeling bent. Ze bewegen met ons mee en we weten dat we altijd een beroep op ze kunnen doen.

Deel dit bericht:

Gerelateerd