Victor Advocaten is gevestigd aan de Keesomstraat in Alkmaar. Vandaar ook onze naam. Alkmaar was de eerste stad in Nederland die succesvol in opstand kwam tegen de Spaanse Koning en zo de weg naar Nederlandse onafhankelijkheid inleidde. Die strijdbaarheid, onafhankelijkheid en eigenzinnigheid kenmerkt ook ons kantoor. Daarom zijn wij vaak al betrokken bij zaken waar andere advocaten nog niet betrokken zijn (adviseren, projectmanagement, interim) en gaan wij verder waar normale consultants het moeten laten afweten (procederen).

Ons kantoor is een deskundig, betrouwbaar kantoor dat voor cliënten fungeert als gids in de jungle van tegengestelde belangen, maatschappelijke onzekerheid en het recht. Wij doen dat voor overheden, ondernemers en particulieren. Op onafhankelijke, integere en voor de cliënt begrijpelijke wijze laten wij kansen zien waar mogelijk, waarschuwen wij voor valkuilen en beschermen wij in en buiten rechte de belangen, percepties en doelstellingen van onze cliënt. Al onze advocaten zijn gespecialiseerd in een of meer branches en expertises. Met onze manier van werken leveren wij daarom een effectieve bijdrage aan de algemene doelstellingen en resultaten die onze cliënten willen bereiken, of die nu commercieel, politiek of persoonlijk zijn.

Wij willen een slagvaarding, uniek en middelgroot advocatenkantoor zijn dat vanuit Alkmaar lokaal, regionaal, nationaal en internationaal cliënten bedient onder het motto: geen advocaten die adviseren, maar adviseurs die kunnen procederen. Wij staan bekend om onze praktische, pragmatische en directe aanpak, communicatie, samenwerking en het leveren van een effectieve bijdrage aan de algemene doelstellingen van onze cliënten.