Wordt uw factuur niet betaald?

Wij helpen u verder.

Expertise

Incassorecht

Vaak wordt bij het uitblijven van betaling van facturen een incassobureau ingeschakeld om de facturen te incasseren. Heeft u er weleens aan gedacht om een advocatenkantoor in te schakelen voor het incasseren van uw vordering?

Een advocatenkantoor biedt vele voordelen boven een incassobureau of deurwaarder. Zo kunnen advocaten naast het verzorgen van een dagvaardingsprocedure ook een faillissementsaanvraag indienen. Een brief van een advocatenkantoor leidt er snel toe dat tot betaling wordt overgegaan.

Het traject dat wij aanbieden bestaat uit de incassoprocedure. Hierna kan de zaak indien nodig overgaan in een dagvaardings- of faillissementsprocedure.

Incassoprocedure

De incassoprocedure bestaat uit schriftelijke aanmaningen, onderhandelingen met wederpartijen en de dagvaarding of het faillissementsverzoek in concept.

Dagvaardingsprocedure

Is incassering buiten rechte niet gelukt? Wij kunnen uw debiteur dagvaarden. De procedure bestaat uit dagvaarden, de gerechtelijke procedure en eventuele executie van uw vonnis.

Faillissementsprocedure

De faillissementsprocedure bestaat uit het indienen van het faillissementsverzoek, de behandeling van het faillissementsverzoek en contact met de curator.

Brochure incasso

Heeft u er weleens aan gedacht om een advocatenkantoor in te schakelen voor het incasseren van uw vordering? Download onze brochure en lees er alles over!

Paralegal & Incassomedewerker

Jordi Keijzer

Als incassomedewerker draait mijn werk om het zo snel en efficiënt mogelijk geld innen namens onze cliënten. Veel mensen denken daar wellicht anders over, maar de dynamiek van dat werk vind ik geweldig. Een nieuwe dag is nooit hetzelfde als de vorige en zeker incassorecht kan soms onverwachte wendingen brengen. Het geeft mij energie om deze wendingen zo goed mogelijk te sturen richting het belang van onze cliënten.

Ik studeer zowel rechten als criminologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Omdat dit theoretische studies zijn is het praktijkgerichte werk bij Victor een welkome afwisseling. Victor Advocaten & Adviseurs wordt gekenmerkt door haar gedrevenheid, professionaliteit en deskundigheid. Het zijn exact deze eigenschappen waardoor werken bij Victor zo leerzaam is.

Wat onze klanten vinden

“No-nonsense, praktisch en enorm kundig. Zo zou ik Victor Advocaten omschrijven. Voor ons zijn ze onmisbaar op het gebied van vastgoed”
Marcel Wester
CEO GP Groot
“In de snel veranderende wereld waarin we leven is het fijn om met Victor Advocaten de juiste adviseur achter ons te hebben”
Marcel Wijnstekers
CEO SALO
“ik zou Victor Advocaten omschrijven als menselijk, pragmatisch en altijd zorgvuldig en duidelijk in de communicatie”
Peter Verhagen
Manager Inkoop Midwaste
“Wij zitten niet op de middelmaat te wachten. Als Ketenbureau, kijken veel partijen naar ons. kiezen wij voor Victor Advocaten"
Rinko Huisman
Senior Adviseur VNG
Ik zou Victor Advocaten omschrijven als deskundig, leuke mensen om mee te werken en allemaal met een sociaal hart.
Margriet Zondervan
Manager Inkoop & Contractmanagement Netwerkorganisatie Regio Alkmaar
“De mensen van Victor Advocaten zijn pragmatisch, benaderbaar en enorm creatief. Daarnaast zijn het plezierige mensen om mee te werken”
Pieter Grootjes
CEO Victoria Schoonmaak

Wij werken onder meer voor