Bouw en onroerendgoedrecht > Victor Advocaten

Als aannemer, bouwer, installateur, ontwikkelaar en (ver) huurder is het belangrijk dat u een juridische partner heeft die uw markt en werkterrein kent. Victor Advocaten zijn thuis op de bouw- en vastgoedmarkt en beschikken over een breed kennisnetwerk waardoor zij de expertise in huis hebben om u volledig van dienst te zijn.

Expertise in het bouwrecht
Onze bouwrecht advocaten adviseren aannemers, installateurs, bouwbedrijven en projectontwikkelaars maar ook particulieren op het gebied van bouw- en onroerend goedrecht. Voor kwesties aangaande meer- en minderwerk, oplevering, retentierecht, aanbestedingen, bouwfouten en vele andere zaken kunt u bij ons terecht.

Wij stellen ook graag contracten op, begeleiden een strategische inschrijving op een aanbesteding of voeren kundig onderhandelingen voor u.
Als zich tóch een geschil voordoet waarbij u niet in der minne met uw wederpartij tot een schikking kunt komen dan kunt u op de ruime ervaring van de advocaten van Victor met het procederen bij de rechtbank, de Raad van Arbitrage voor de Bouw en de diverse geschillencommissies vertrouwen.