No-nonsense advocaten
voor private organisaties

Branche

Bedrijven

De advocaten van Victor zijn een vaste juridische partner voor ondernemers. Wij procederen, adviseren en onderhandelen voor onze cliënten. Brutaal waar het kan, bescheiden waar het moet maar altijd een tikkeltje eigenwijs.

Victor advocaten is specialist in het (her)kennen en voorkomen van risico’s die uw onderneming bedreigen. Of dat nu is door middel van het opstellen van een solide overeenkomst of het tijdig afdwingen van de nakoming daarvan, het geven van een advies of het inschatten van procesrisico’s.

Incassorecht

Vaak wordt bij het uitblijven van betaling van facturen een incassobureau ingeschakeld om de facturen te incasseren. Heeft u er weleens aan gedacht om een advocatenkantoor in te schakelen
voor het incasseren van uw vordering?

Verbintenissenrecht

Overeenkomsten maken is maatwerk. Bij het opstellen van overeenkomsten kijken wij goed naar de belangen van onze opdrachtgever en zijn wederpartij. Daarnaast bespreken we samen de mogelijke risico’s en zorgen ervoor dat die zo goed mogelijk zijn afgedekt.

Inkoop- & aanbestedingsrecht

De advocaten van Victor adviseren publieke organisaties op het gebied van inkoop & aanbestedingsrecht. Zij treden op als advocaat bij kort gedingen in het aanbestedingsrecht, stellen inkoopdocumenten en overeenkomsten op en geven inkoopadvies.

Arbeidsrecht & ambtenarenrecht

Ook het arbeids- en ambtenarenecht is een van onze specialismen. Arbeidsrecht is meer dan een goede overeenkomst. Soms vraagt een kwestie een scherpe onderhandeling, dan weer een mediation. Bij Victor bent u aan het goede adres.

Kennisbank

Dit zeggen cliënten over ons. 

advocaat

Jocelyne Tophoff

Het adviseren van ondernemers geeft mij, als mede-ondernemer, energie. Ik ben mij er zeer van bewust dat je als ondernemer niet zit te wachten op langdurige en vaak kostbare procedures. In het kader van voorkomen is beter dan genezen richt ik mij daarom vooral op kwaliteit aan de voorkant. Een goed contract of een helder aanbestedingsdocument voorkomt discussie achteraf. En als het dan toch tot een gerechtelijke procedure mocht komen dan ga ik er ook echt voor.