Arbeidsrecht &

Ambtenarenrecht

Expertise

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is een levendig rechtsgebied dat snel verandert. In 2015 is het arbeidsrecht volledig op de schop gegaan. Dit brengt nieuwe juridische uitdagingen met zich mee op diverse terreinen. Bij Victor Advocaten streven wij ernaar om onze cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze juridische uitdagingen en daarbij echte duurzame oplossingen te bereiken.

Onze klanten zijn overheidsbestuurders, directies, afdelingen personeelszaken en ondernemers. Als individuele werknemer kunt u ook bij ons terecht voor juridische ondersteuning bij arbeidsrechtelijke vragen, conflict of ontslag.

Voorkomen beter dan genezen

Voorkom problemen en conflicten door tijdig juridisch advies in te winnen “voorkomen is beter dan genezen”.

Multidisciplinair team

Dankzij onze diverse groep specialistische advocaten, kunnen we de vragen van onze klanten multidisciplinair aanpakken.

Mediation

Onafhankelijke mediators van Victor bemiddelen bij geschillen en conflicten tussen werkgever, werknemer en/of ondernemingsraad.

Kennisbank

Successen moet je delen. Dat is dan ook precies wat we hier doen.

Advocaat

Ambtenarenrecht

Victor Advocaten is dé expert in Nederland op het gebied van ambtenarenrecht. Of het nu gaat om aanstelling, beloning, functioneren, beoordelen, ziekte, integriteit, ontslag, sociale zekerheid of medezeggenschap, Victor heeft diepgaande kennis. We streven naar oplossingsgericht overleg, maar tonen ook krachtige expertise in procedures bij de bestuursrechter, zelfs tot aan de hoogste instantie.

Wat onze klanten vinden

“No-nonsense, praktisch en enorm kundig. Zo zou ik Victor Advocaten omschrijven. Voor ons zijn ze onmisbaar op het gebied van vastgoed”
Marcel Wester
CEO GP Groot
“In de snel veranderende wereld waarin we leven is het fijn om met Victor Advocaten de juiste adviseur achter ons te hebben”
Marcel Wijnstekers
CEO SALO
“ik zou Victor Advocaten omschrijven als menselijk, pragmatisch en altijd zorgvuldig en duidelijk in de communicatie”
Peter Verhagen
Manager Inkoop Midwaste
“Wij zitten niet op de middelmaat te wachten. Als Ketenbureau, kijken veel partijen naar ons. kiezen wij voor Victor Advocaten"
Rinko Huisman
Senior Adviseur VNG
Ik zou Victor Advocaten omschrijven als deskundig, leuke mensen om mee te werken en allemaal met een sociaal hart.
Margriet Zondervan
Manager Inkoop & Contractmanagement Netwerkorganisatie Regio Alkmaar
“De mensen van Victor Advocaten zijn pragmatisch, benaderbaar en enorm creatief. Daarnaast zijn het plezierige mensen om mee te werken”
Pieter Grootjes
CEO Victoria Schoonmaak

Wij werken onder meer voor