Studie en loopbaan
Amber is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, Recht & Bestuur. Als jurist en adviseur heeft ze gewerkt bij verschillende overheden en als consultant/coach binnen de zorgsector. Daarnaast heeft zij haar eigen mediationpraktijk, waar ze als MfN geregistreerd mediator werkt.

Expertise
Een conflict kan zich op elk terrein voordoen, maar haar expertise bevindt zich voornamelijk binnen de publieke sector en de zorgsector. Hierin onderzoekt ze wat partijen precies verdeeld houdt en welke mogelijkheden tot afspraken er zijn om tot elkaar te komen. Daarnaast is ze ook trainer en coach.

Privé
Amber woont samen met haar vriend en dochter onder de rook van Amsterdam. Ze is vrijwillig buurtbemiddelaar en coach bij BeterBuren en sinds kort gepassioneerd moestuinierder. Naast (race)fietsen, yoga en zwemmen houdt ze ook van motorrijden.

Klanten
Haar oprechte interesse en onbevooroordeelde houding maken het contact met Amber zeer prettig. Ze voelt haar omgeving en de mensen daarin van nature goed aan. Afgewisseld met frisse humor, kan ze goed luisteren en verhelderend spiegelen. En passant houdt ze daarbij de regie en het doel voor ogen.